Paginatop overslaan

BJAMRI Computerdiensten.

Opvoeden Samen Aanpakken

Schermafdruk van www.opvoedensamenaanpakken.nl

Opvoeden Samen Aanpakken is een laagdrempelige methodiek om ouders en andere opvoeders met elkaar in gesprek te brengen over opvoeden en opgroeien.

In 2008 werd ter ondersteuning van OSA een website ingericht. Toen de methodiek zich in 2011 verspreidde over verschillende plaatsen in ons land moest de website op deze nieuwe sitatie worden aangepast. Voor deze aanpassingen kwam BJAMRI Computerdiensten in beeld.

De site werd opgedeeld in een landelijke module met verschillende gemeentelijke modules die elk de informatie van de gemeentelijke projectgroepen zouden geven. Elke deelnemende gemeente kreeg een eigen kleurenschema. De bezoeker kreeg de pagina's van een projectgroep te zien in het kleurenschema van die projectgroep.

Het contentbeheersysteem werd vervangen door het CMS van BJAMRI, waarin de vrijheden voor redacteuren zeer beperkt zijn. Daarmee wordt gewaarborgd dat de paginastijlen intact blijven. Bovendien kent het CMS van BJAMRI een vrijgaveproces voor nieuwe content en wijzigingen, zodat een eindredacteur alles vóór publicatie kan controleren en eventueel bijsturen.

Inmiddels is de website opnieuw getransformeerd naar een uniforme informatiebron. De aparte modules voor de deelnemende projectgroepen zijn daarbij vervallen.